Voetbaltassen met schoenenvak

Om alle spullen voor de voetbalwedstrijd of -training mee te nemen, is het handig om een voetbaltas aan te schaffen! Nóg handiger is het om een voetbaltas aan te schaffen mét schoenenvak, dan heb je altijd een plekje voor je schoenen en eventueel vieze/natte kleding! Bedenk voor je aankoop goed wat er allemaal in de tas moet passen en of je liever een rugtas of een schoudertas draagt, dit maakt de aankoop een stukje gemakkelijker!

Lees meer...

Producten 1-24 van 59

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 59

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rugtas

Tegenwoordig zijn er ook veel rugtassen verkrijgbaar als voetbaltas, dit is vooral erg makkelijk als je op de fiets naar de club gaat! Deze rugtassen zijn ideaal om al je voetbalspullen in mee te nemen, maar kunnen ook prima gebruikt worden voor bijvoorbeeld school of een dagje weg.

Schoudertas

De voetbaltas, zoals we ‘m al jaren kennen, is natuurlijk de schoudertas. Deze tassen zijn zeer ruim en bieden zelfs voldoende ruimte om een weekendje mee weg te gaan. Veelal zijn er noppen aan de onderkant van de tassen bevestigd, waardoor de tas minder snel zal slijten en als het nat is op de grond, betekent dit niet meteen dat ook de onderkant van je tas meteen doorweekt is.

Tip

Lees de productomschrijving goed door, want voetbaltassen zijn er in veel verschillende soorten en maten!