Zwembrillen training

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zwembrillen voor tijdens trainingen vs zwembrillen voor recreatief gebruik

Zowel zwembrillen voor tijdens trainingen als voor recreatief gebruik zijn comfortabel tijdens het zwemmen. Beide beschermen je ogen tegen chloor of zout. Een zwembril voor recreatief gebruik moet vooral makkelijk in gebruik zijn en groot zijn voor genoeg zicht. Voor zwemtrainingen kun je het beste een kleine zwembril gebruiken. Deze kleinere zwembrillen bieden minder weerstand in het water, waardoor je sneller zwemt.

Waar moeten zwembrillen voor tijdens de training aan voldoen?

Een zwembril moet vooral fijn zitten en zacht zijn voor je neusbrug. De zwembril moet goed aansluiten op je hoofd, eventueel verstelbaar zijn en als je zowel in het binnen- als het buitenbad wilt zwemmen, moet de lens zich aanpassen aan de hoeveelheid licht dat er op dat moment is. Dit doet een fotochromatische lens. Kijk naar het type lens en het materiaal waarvan de zwembril is gemaakt.

Goede zwembrillen voor dames – heren – junior (kids)

Op Plutosport.nl vind je een groot aanbod van zwembrillen. Zoals zwembrillen van Speedo en zwembrillen van Arena. Deze merken hebben speciale technologieën toegepast. Zo zijn de zwembrillen van Arena uitgerust met Orbit Proof Technology. Dit dicht de zwembril goed af zonder te veel druk op het gezicht te geven. En Speedo gebruikt Qfit. Dit zorgt ervoor dat de zwembril perfect op je hoofd aansluit, prettig zit en lekvrij is zonder te veel druk. Zeg maar doei tegen kringen rond je ogen!