Tennisrokjes

Producten 1-24 van 34

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 34

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een tennisrokje dragen?

Een normaal sportrokje is niet geschikt om als tennisrokje te gebruiken. Een tennisrokje moet comfortabel zijn, goed bij de rest van je outfit passen en je moet er tennisballen in op kunnen bergen. Daarnaast zijn schurende benen verleden tijd door het strakke broekje dat onder het rokje te vinden is.

Waar moet een goed tennisrokje aan voldoen?

Het dragen van een tennisrokje maakt je vrouwelijk en zorgt dat je met zelfvertrouwen de baan op gaat. De rokjes zijn gemaakt van elastisch materiaal waardoor deze grote bewegingsvrijheid bieden. De meeste rokjes zijn voorzien van een strak binnen broekje. Deze zorgt dat schurende binnenbenen voorkomen worden en daarnaast kun je er je tennisballen onder kwijt. Veel van de binnenbroekjes zijn voorzien van een apart vakje om een bal onder te bewaren, maar vaak wordt er gekozen om deze onder de binnenbroek zelf te klemmen. Daarnaast zorgt het broekje, als het rokje door de wind of door een extreme beweging omhoog flapt, dat je niet in je ondergoed staat. Om er zeker van te zijn of de rok een binnenbroek heeft kun je in de productomschrijving lezen of deze een broek heeft of niet.

Of kies je liever voor een tennisjurkje?

Naast tennisrokjes zijn er ook tennisjurkjes waarin je kunt schitteren op de baan. Jurkjes kunnen niet afzakken en hebben verder dezelfde voordelen als tennisrokjes. Onder een jurkje draag je een losse short. Let er bij het kiezen wel op of deze short bijgevoegd is of dat de short apart besteld moet worden.

Tip

Kijk voor het wassen goed naar de was instructies op het label aan de binnenkant. Was het rokje volgens de instructies zodat deze zo lang mogelijk mooi blijft.

Toch nog vragen over de tennisrokjes of tennisjurkjes? Stel ze gerust aan onze klantenservice.