Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Skeelers dames

Skeeleren is een fijne bezigheid! Je werkt aan je conditie, je bent lekker in beweging en je kunt ook nog eens genieten van de omgeving! Maar welke skeelers moet je kopen? En wat is het verschil tussen rolschaatsen, inline skates en skeelers? Lees meer...

1-24 van 86

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-24 van 86

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rolschaatsen

Wil jij lekker retro over straat? Kies dan voor een paar kleurrijke rolschaatsen! Rolschaatsen hebben twee keer twee wieltjes, waardoor je heel stabiel staat! Rolschaatsen zijn voorzien van een remblokje aan de voorkant, hierdoor zijn ze ook zeer geschikt voor de niet zo ervaren skaters!

Inline skates

De inline skates zijn het meest bekend, deze hebben een rij wieltjes onder de schoen en een remblokje aan de achterkant. De inline skates kun je gemakkelijk aantrekken en hierdoor kun je dus binnen no time de straat op! De inline skates zijn wendbaar en dus zeer geschikt om trucs mee te doen. Toch kun je er ook prima langere ritten mee maken, een echte all-rounder dus!

Skeelers

Skeelers, oftewel speed skates, zijn voor de echte snelheidsduivels! Wil jij sneller en langer skeeleren? Kies dan voor skeelers! De skeelers zijn het meest geschikt voor rechte wegen, maar als je kunt overstappen kun je ook heel gemakkelijk bochten maken met deze skeelers.