Bad & beach zwembroeken heren

Tijdens een dagje op het strand of aan een meertje mag een zwembroek natuurlijk niet ontbreken! Op zonovergoten dagen wil je immers ook even lekker af kunnen koelen in het water toch? Zwembroeken zijn verkrijgbaar in veel leuke designs en hippe kleuren, er is dus altijd wel een leuke zwembroek voor jou te vinden! Lees meer...

Producten 1-24 van 309

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 309

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zwemshorts en boardshorts

Zwembroeken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, maar de verschillende zwembroeken worden ook in verschillende situaties gebruikt. Lange zwembroeken worden bijvoorbeeld ook wel boardshorts genoemd, deze naam hebben de zwembroeken vooral te danken aan surfers die vaak lange zwembroeken dragen. Maar er zijn natuurlijk ook korte zwembroeken, deze worden vaak zwemshorts genoemd. Deze zwemshorts worden vaak gedragen tijdens zonvakanties en dagjes aan zee. Omdat de zwemshorts ook wel lijken op een gewone korte broek, zijn er ook mannen die het liefst de hele vakantie in een korte zwembroek lopen.

Materiaal

Veel zwembroeken worden, net als veel andere zwemkleding, gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is zeer geschikt om zwemkleding van te maken. Polyester is namelijk sneldrogend, waardoor je niet de rest van de dag met een natte broek rondloopt! Daarnaast schijnt polyester niet door, zelfs niet als het nat wordt.