Hockeyshirts heren

Wil jij je optimaal kunnen concentreren tijdens de hockeytraining? En wil jij het beste uit jezelf halen tijdens de hockeywedstrijd? Dan is een comfortabel hockeyshirt onmisbaar voor jou! Een goed hockeyshirts zorgt ervoor dat het lichaam droog en fris blijft, waardoor jij maximaal kunt presteren. Lees meer...

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kenmerken

Een hockeyshirt moet jouw behoeftes volledig ondersteunen en er daardoor voor zorgen dat jij niet afgeleid wordt tijdens de hockeywedstrijd of de hockeytraining! Zo is het belangrijk dat een hockeyshirt voor heren voldoende bewegingsruimte biedt, waardoor jij niet belemmerd wordt tijdens het rennen of tijdens een actie. Daarnaast moet het hockeyshirt netjes om het lichaam vallen, waardoor jij zelfverzekerd het veld op kunt stappen. Veel hockeyshirts worden gemaakt van polyester, dit materiaal zorgt ervoor dat transpiratievocht direct wordt afgevoerd naar buiten en het lichaam comfortabel aan blijft voelen.

Adidas hockeyshirt

De hockeycollectie van Adidas is natuurlijk een stuk breder dan alleen maar hockeyshirts, zo hebben ze bijvoorbeeld ook mooie trainingspakken, shorts, polo’s en sweaters! Zoals je gewend bent van Adidas zijn ook hun hockeyshirts van perfecte kwaliteit!

Reece hockeyshirt

Het Australische merk Reece is een specialist in het ontwerpen van hockeykleding en met name hockeyshirts! De Reece hockeyshirts kenmerken zich door hun kleurrijke designs en hun uitmuntende kwaliteit, de hockeykleding van Reece is dan ook met grote zorgvuldigheid ontworpen!