Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Heren hockey shirts

Tijdens een hockeytraining of een hockeywedstrijd zul je het beste presteren in een fijn hockey shirt! Het hockey shirt zorgt ervoor dat transpiratievocht wordt afgevoerd en jij je volledig kunt concentreren op het spel. Lees meer...

11 Artikel(en)

11 Artikel(en)

Kenmerken

Een hockey shirt moet voldoende bewegingsvrijheid bieden, zodat jij je helemaal kunt focussen op de training of de wedstrijd! Een hockey shirt valt netjes om het lichaam en zit dus lekker comfortabel, waardoor jij zelfverzekerd het veld op kunt stappen.

Adidas

Adidas heeft niet alleen prachtige hockey shirts ontworpen, maar ook hele mooie hockey trainingspakken, hockey shorts, hockey polo’s en hockey sweaters! Met de kleding van Adidas kun je dus je hele hockey outfit samenstellen!

Reece

Het Australische Reece is specialist in het ontwerpen van hockey shirts! De Reece hockey shirts zijn kleurrijk en van zeer goede kwaliteit, de kleding is dan ook met grote nauwkeurigheid ontworpen!