Tennisshirts heren

Tennis is een intensieve sport, waarbij je veel in beweging bent! Ook maak je tijdens het tennissen een hoop plotselinge bewegingen. Het is dan natuurlijk wel zo fijn om een comfortabel tennisshirt aan te hebben dat je voldoende bewegingsvrijheid biedt en dat ook ademend en vochtregulerend is. Lees meer...

Producten 1-24 van 69

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 69

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Van welk materiaal worden tennisshirts gemaakt

Veel tennisshirts worden gemaakt van een synthetisch materiaal, meestal is dit polyester. Polyester is een kleurvast en vormvast materiaal, daarnaast is het ook nog eens heel erg sterk. Eén van de belangrijkste eigenschappen van polyester is dat het vochtregulerend is, hierdoor wordt het transpiratievocht van de huid onttrokken en afgevoerd naar buiten! Op deze manier blijft het lichaam droog en fris.

Wanneer draag je een tennisshirt?

Zodra de temperaturen weer richting de 10 °C gaan, vinden veel tennissers het al te warm voor een tennisshirt met lange mouwen. Een tennisshirt met korte mouwen draag je natuurlijk vooral bij hogere temperaturen, het is daarom extra belangrijk dat dit shirt het zweet direct naar buiten af kan voeren.

Wist je dat...?

Wist je dat steeds meer merken PET-flessen recyclen om polyester te maken? Zo heb je niet alleen een heel fijn tennisshirt voor jezelf, maar ben je ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig!