Tennisbroeken heren

Ook in de winter is het mogelijk om te tennissen, maar de buitentemperatuur is dan natuurlijk wel te koud om in een korte broek de baan op te gaan. Een lange tennisbroek zorgt ervoor dat je benen op temperatuur blijven en je geen kou zult vatten! Lees meer...

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Materiaal

De belangrijkste eigenschap van een tennisbroek is dat deze je warm moet houden op de (buiten)tennisbaan, daarnaast moet het transpiratievocht snel af kunnen voeren en moet het de regen buiten houden. Een tennisbroek die gemaakt is van katoen kan je wel heel goed warm houden, maar katoen neemt vocht op in plaats van het af te voeren. Polyester is een meer geschikte stof voor tennisbroeken, polyester is zacht, licht van gewicht, ademend, rekbaar en toch vormvast.

Trainingsbroek

Niet alle trainingsbroeken zijn geschikt om te dragen tijdens een potje tennis. Het is wel zo handig als de tennisbroek over grote zakken beschikt, waardoor je altijd voldoende ballen bij je hebt. Daarnaast kun je tijdens een potje soms gekke bewegingen maken, hier moet de tennisbroek natuurlijk wel tegen kunnen. Het is dan ook heel belangrijk dat je voldoende bewegingsvrijheid hebt in de tennisbroek!