Zwemboxers heren

Vind jij die losse zwemshorts niet lekker zitten, maar vind je een zwemslip ook niks? Dan is een zwemboxer echt iets voor jou! Een zwemboxer is een strakke zwembroek die strak aansluit op het lichaam, waardoor je bijna geen weerstand zult ervaren in het water en waardoor je dus hoge snelheden kunt bereiken! Lees meer...

Producten 1-23 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-23 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hydrodynamisch

De zwemboxer wordt vaak gemaakt van een combinatie van polyamide en elastaan, waardoor de strakke zwembroek perfect aansluit op het lichaam. Sommige zwemmers vinden zelfs dat de zwemboxer aanvoelt als een tweede huid, waardoor de weerstand in het water geminimaliseerd wordt en de zwemboxer dus ideaal is voor het trekken van baantjes! Maar ook onder recreatieve zwemmers is de zwemboxer zeer populair, je hebt er namelijk veel meer bewegingsvrijheid in dan in een zwemshort.

Pasvorm

Het klinkt natuurlijk heel logisch dat een te kleine zwemboxer zal gaan knellen en een te grote zwemboxer op den duur af zal zakken. Het is dus zeker niet aan te raden om een maatje groter te kiezen, in het water zal de zwemboxer namelijk nog ietsje ruimer worden. Ben je niet helemaal zeker van welke maat je nodig hebt? Kijk dan in de maattabel van het desbetreffende product, daar kun je precies aflezen wat de juiste maat is voor jou!

Tip

In sommige landen (of zwembaden) is het verplicht om een strakke zwembroek te dragen. Voordat je op vakantie gaat, is het dus aan te raden om na te vragen wat de regels op de desbetreffende locatie zijn.