Keepersshirts voor kinderen

Ben jij die jonge keeper die de ballen tegenhoudt, zodat de tegenpartij geen doelpunten kan scoren? Dan heb je een belangrijke functie op het voetbalveld. Het kan voorkomen dat je een schuiver maakt om de bal tegen te houden. Door het dragen van een keepersshirt bescherm je je lichaam en loop je minder kans op blessures.

Lees meer...

Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 29

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Functie keepersshirt

Als keeper heb je de belangrijke taak om ballen tegen te houden, zodat deze niet in het doel terecht komen. Als keeper mag je als enige van het veld de bal raken met je handen. Het komt nog wel eens voor dat je een duik of schuiver moet maken om de bal tegen te kunnen houden. Daarom is het verstandig een keerpersshirt aan te trekken. Deze keepersshirts zijn voorzien van paddings bij de ellebogen, zodat je beschermd wordt tegen schaafwonden en beurse plekken. Vooral op kunstgrasvelden kan zo’n val behoorlijk pijnlijk zijn.

Bescherming is niet de enige functie van een keepersshirt. Keepersshirts hebben ook de taak om wind gedeeltelijk tegen te houden en vocht af te voeren. Hierdoor blijft je lichaam in iedere situatie droog en comfortabel aanvoelen en krijg je het niet koud. Als keeper ben je afwisselend in beweging of sta je stil. In beide situaties is het belangrijk dat je lichaam warm is, zodat je snel kan reageren als de bal op je af komt.

Weg met nare geurtjes

Zorg ervoor dat je keepersshirt snel na het voetballen gewassen wordt. Zweet krijgt dan weinig kans om in te trekken. Wacht je te lang dan kunnen nare geurtjes in het shirt blijven zitten.
Belangrijk is dat de wasvoorschriften worden opgevolgd, zodat het shirt zijn goede eigenschappen blijft behouden. De instructies staan beschreven op het label aan de binnenkant van het shirt.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.