Voetbalshirts met lange mouwen voor kinderen

Voetbal is een enorm populaire sport onder kinderen. Ook op de koudere dagen zijn zij niet tegen te houden en speciaal voor zulke dagen zijn daar de shirts met lange mouwen. Kinderen zijn gevoelig voor kou dus het is belangrijk dat zij warm gekleed het veld op gaan.

Lees meer...

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lange mouwen

Is het wat frisser buiten, trek je kind dan een shirt aan met lange mouwen. Aangezien vooral kleine kids veel minder rennen tijdens een wedstrijd, en daarnaast bijzonder gevoelig zijn voor kou, is het belangrijk dat ze warm worden aangekleed. Ook is het zo dat koude spieren meer blessuregevoelig zijn dus ook vanuit dat punt is het erg belangrijk dat kinderen warm het veld op gaan. Voetbalshirts zijn in staat transpiratievocht af te voeren, waardoor het lichaam van je kind droog, comfortabel en op de juiste temperatuur blijft. Je kind kan dan met volle teugen genieten van het voetballen.

Wasvoorschriften

Om ervoor te zorgen dat het voetbalshirt lang mooi blijft en zijn eigenschappen blijft behouden is het van belang dat het shirt wordt gewassen volgens de wasvoorschriften. De instructies staan beschreven op het label aan de binnenkant van het shirt.

Tip

Kijk voor de juiste maat in de bijbehorende maattabel. De maten verschillen per merk.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.