Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Voetbalshirts voor kinderen

Voetbal wordt door groot en klein gespeeld. Ook voor de kleintjes onder ons is er speciale voetbalkleding, waarbij het voetbalshirt niet mag ontbreken. Door het dragen van een voetbalshirt ziet jouw kind er niet alleen stoer uit op het voetbalveld, maar wordt hij of zij ook beschermd. Lees meer...

1-24 van 291

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 291

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bescherming

Een voetbalshirt biedt bescherming aan je kind. Je kind is flink in beweging op het voetbalveld en heeft daarom optimale bewegingsvrijheid nodig. Voetbalshirts zijn zo gemaakt dat ze fijn om het lichaam vallen en genoeg ruimte bieden om vrij te kunnen bewegen. Hierdoor hoeft je kind zich niet bezig te houden met zijn of haar kleding, maar kan hij of zij zich volledig focussen op het voetballen.

Voetbalshirts zijn er met lange en met korte mouwen. De shirts zijn in allerlei frisse en hippe kleuren verkrijgbaar. Heeft jouw kind een favoriete club en wil je kind graag voetballen in een shirt van deze club? Neem dan een kijkje tussen onze club- & landenkleding en scoor een voetbalshirt van zijn of haar favoriete club!

Tips

In de bijbehorende maattabel kun je checken welke maat je kind nodig heeft.
Om ervoor te zorgen dat je kind zo lang mogelijk plezier heeft van het voetbalshirt, is het belangrijk deze te wassen volgens de wasvoorschriften. De instructies staan beschreven op het label aan de binnenkant van het shirt.

Heb je nog vragen over voetbalshirts? Stel ze gerust aan onze klantenservice.