Trisuits

Een trisuit is een pak dat speciaal ontworpen is om een triathlon mee te voltooien! Maar waarom zou je voor een trisuit kiezen en niet voor drie aparte outfits om in te zwemmen, fietsen en hardlopen? Lees meer...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Trisuit

Een trisuit is, zoals de naam al doet vermoeden, geschikt voor drie sporten: zwemmen, fietsen en hardlopen. Het pak bestaat uit één geheel en heeft als groot voordeel dat je je tijdens de wedstrijd niet steeds hoeft om te kleden.

Eigenschappen

Een trisuit is gemaakt van zeer sneldrogende stof. De trisuit zorgt ervoor dat je na het zwemmen direct klaar bent om op de fiets te stappen! Ook tijdens het fietsen zul je zeer comfortabel zitten, want de zeem zorgt ervoor dat jij geen zadelpijn krijgt. Het elastische materiaal van de trisuit zorgt ervoor dat het pak heel fijn zit en je optimale bewegingsvrijheid ervaart. Een trisuit is tevens ademend, waardoor je lichaam fris en op de juiste temperatuur blijft!

Voordelen

Waarom zou je voor een trisuit kiezen als je deel gaat nemen aan een triathlon?
  • Je hoeft je niet om te kleden tussen de verschillende disciplines, zo bespaar je een hoop tijd, moeite en energie!
  • De trisuit is UV-werend en beschermt de huid tegen de zon. In een trisuit zul je dus niet verbranden!
  • De trisuit is voorzien van handige zakjes, die kun je natuurlijk wel gebruiken tijdens de race! Waar zou je anders je voedsel en andere accessoires moeten laten?