Steps, balans en stabiliteit

Wil jij fitnessen op je eigen niveau? Dan kun je ervoor kiezen om een aantal fitnessmaterialen aan te schaffen en lekker thuis aan de slag te gaan! Zo kun je niet alleen bepalen hoe intensief je gaat sporten, maar je kunt ook beslissen op welke dag en op welk tijdstip jij het liefste sport! Nu is er echt geen excuus meer te bedenken om nog op de bank te blijven zitten, tijd voor een work-out! Lees meer...

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fitness steps

In veel sportscholen worden steplessen aangeboden, maar als je een stepbankje thuis hebt hoef je niet eens het huis meer uit om even te gaan sporten! Als je een beetje creatief bent, draai je binnen no-time je eigen steplesje in elkaar. Maar je kunt natuurlijk ook een work-out op internet opzoeken, er zijn namelijk talloze stepvideo’s te vinden. Dat scheelt natuurlijk weer tijd!

Balansoefeningen

Hoewel balansoefeningen door veel thuissporters vaak overgeslagen worden, is het toch heel belangrijk om met enige regelmaat je evenwicht te trainen. Een balansbord is uitermate geschikt voor het uitvoeren van een balansoefening, het enige dat je hoeft te doen is op het balansbord te gaan staan en je evenwicht te bewaren op één been. Op deze manier train je je balans én maak je je spieren sterker.

Stabiliteitsoefeningen

Stabiliteit is een woord dat wel eens verward kan worden met balans, toch zijn stabiliteitsoefeningen iets anders dan balansoefeningen. Tijdens balansoefeningen sta je namelijk grotendeels stil, terwijl je tijdens stabiliteitsoefeningen juist in beweging bent! Wil jij je stabiliteit verbeteren? Ga dan eens aan de slag op een trampoline! Zo ben je lekker in beweging en kun je tegelijkertijd je evenwicht trainen.