Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Hockey Accessoires Diversen

Als je gaat hockeyen heb je een goede hockey outfit nodig, maar ook een aantal hockey accessoires mogen niet ontbreken. Wij leggen graag uit welke accessoires je in ons assortiment kunt vinden en waar deze voor gebruikt kunnen worden. Lees meer...

1-24 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Verschillende soorten accessoires

Er zijn veel soorten accessoires die je kunt gebruiken als je gaat hockeyen. Te denken valt aan haarelastieken, scheenbeschermer sokken en hockeystick klemdragers. Deze accessoires zorgen ervoor dat je zorgeloos het veld op kunt en dat je je volledig kunt focussen op je sport.

Functie

Iedere hockey accessoire heeft zijn eigen functie. Zo vind je verschillende haarelastieken, die zorgen dat je haar niet voor je ogen hangt tijdens het sporten. Wanneer je scheenbeschermer sokken draagt onder de scheenbeschermers, kan huidirritatie voorkomen worden. Handschoenen houden de handen warm op koudere dagen.

Belangrijk bij hockey is de stick. In het accessoire assortiment vind je meerdere hockeystick klemmen. Deze kun je op je fiets bevestigen en hier kun je vervolgens een hockeystick in klemmen als je gaat fietsen.

Iedere hockey accessoire op onze website is voorzien van een uitgebreide productomschrijving. Heb je toch nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!