Veldhockeyschoenen

Als je op zoek bent naar nieuwe veldhockeyschoenen zijn er een aantal punten waar je op moet letten, namelijk schokdemping, comfort en stabiliteit. Door de juiste veldhockeyschoenen te dragen tijdens een hockeywedstrijd of een hockeytraining kun je je optimaal focussen op het spel. Lees meer...

Producten 25-38 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 25-38 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schokdempende hockeyschoenen

Tijdens het rennen kunnen je voeten en benen flinke klappen krijgen, maar veldhockeyschoenen met goede schokdemping zorgen ervoor dat deze klappen grotendeels opgevangen worden! Op deze manier ontlast je vooral je enkels en knieën, en verklein je de kans op nare blessures.

Comfortabele hockeyschoenen

Het spreekt natuurlijk voor zich dat je veldhockeyschoenen moet kopen in de juiste maat. In te grote hockeyschoenen zullen je voeten gaan schuiven en is de kans groot dat je blaren krijgt, te kleine hockeyschoenen zorgen er daarentegen juist voor dat de voeten knel komen te zitten. In de veldhockeyschoen moet de voet ongeveer een halve centimeter tot een centimeter ruimte overhebben, dan kun je genieten van optimaal draagcomfort!

Stabiele hockeyschoenen

Een stabiele hockeyschoen zorgt ervoor dat je stevig in je schoenen staat en je goed je balans kunt bewaren, zo loop je minder snel een blessure op. Tevens is het belangrijk dat de zolen van de veldhockeyschoenen voldoende grip bieden, zodat je er hard en gemakkelijk op kunt rennen, maar dat je er ook korte en snelle acties mee kunt maken.

Tip

Als je veldhockeyschoenen gaat passen is het belangrijk om hockeysokken te dragen, zo weet je precies hoe de schoenen zitten tijdens een echte hockeywedstrijd of hockeytraining!