Caps

Heb je een bad hairday, wil je bescherming tegen de zon of ben je gewoon op zoek naar de finishing touch van jouw outfit? Een lifestyle cap kan de uitkomst bieden! Deze caps zijn er in verschillende soorten. Neem een kijkje in het assortiment en vind de cap die bij jou past.

Lees meer...

Producten 25-48 van 237

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 25-48 van 237

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De baseball cap

De baseball cap is een accessoire die al jarenlang populair is. Waar deze vroeger vooral werd gebruikt om de zon uit je ogen te houden, is de cap tegenwoordig een echt mode item. De caps hebben een sportieve look en zijn voor alle leeftijden geschikt.

Bij de aanschaf van een cap kun je rekening houden met de volgende eigenschappen. De caps verschillen qua klep. De caps het een rechte klep worden voornamelijk gedragen als mode item, terwijl de caps met een wat meer gebogen klep een sportieve look creëren. Daarnaast kun je letten op de sluiting. Sommige petten zijn licht elastisch waardoor je ze gemakkelijk op het hoofd kunt zetten. Let er bij deze caps wel op dat ze niet te strak of juist te los zitten, dit gaat irriteren. Andere petten zijn voorzien van een sluiting in de vorm van drukknopen of klittenband, waardoor de caps verstelbaar zijn en perfect kunnen worden aangepast aan de grootte van jouw hoofd.

Tip

Iedere cap op onze website heeft een uitgebreide productomschrijving.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice!