Zwemboxers

Een zwemboxer is een strakke zwembroek met korte pijpjes en wordt zowel tijdens wedstrijdzwemmen als tijdens recreatief zwemmen gebruikt. Zwemboxers zijn tevens populair in landen waar het verplicht is om een strakke zwembroek te dragen in het zwembad. Lees meer...

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verbeter jouw zwemprestaties

Wil jij soepel door het water bewegen? Dan is een goede zwemboxer natuurlijk onmisbaar! Een goede zwemboxer sluit perfect aan op het lichaam en zorgt ervoor dat je zo min mogelijk weerstand ervaart in het water. Door de combinatie van de materialen polyamide en elastaan voelt de zwemboxer aan als een tweede huid, waardoor je jouw zwemprestaties naar een hoger niveau kunt tillen! En hoewel je het misschien niet verwacht, kun je je in een zwemboxer vrijer bewegen dan in een zwemshort en dat is natuurlijk heel belangrijk voor de echte wedstrijdzwemmers!

Zwemboxers verplicht

In sommige landen is het zelfs verplicht om een strakke zwembroek te dragen, deze regel wordt vaak ingesteld omdat het dragen van een strakke zwembroek hygiënischer zou zijn dan het dragen van een losse zwembroek. Het is dus verstandig om van tevoren even te controleren of het dragen van strakke zwembroek in jouw vakantieland ook verplicht is!