Keepersshirts voor heren

Als keeper krijgt jouw lichaam veel te verduren. Bij het duiken, slidings maken of duel met de tegenstander kun je nare blessures en schaafwonden oplopen. Een keepersshirt biedt jou op de juiste plekken bescherming, zodat je zonder na te denken voor de bal kunt gaan.

Lees meer...

Producten 1-24 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Keepersshirts

Het doel van een keepersshirt is om je lichaam droog te houden en te beschermen tegen schaafwonden en beurse plekken. Vooral bij de ellebogen is de kans op blessures groot en daarom zijn keepersshirts voorzien van een zachte padding bij de ellebogen. Maak je een duik naar de bal of maak je een sliding, dan vangen deze paddings de klappen op.

Als keeper ben je het ene moment flink actief bezig, terwijl je het andere moment wat stilstaat. Sta je stil, dan mag je niet afkoelen, want dan worden je spieren koud. Koude spieren zijn gevoeliger voor blessures dan warme spieren en daarnaast moet je op elk moment weer scherp kunnen zijn en kunnen reageren. Doordat het keepersshirt gemaakt wordt van materiaal dat in staat is om transpiratie af te voeren, blijft je lichaam droog en op de juiste temperatuur.

Materiaal

Keepersshirts worden meestal gemaakt van een synthetische stof, zoals polyester. Polyester heeft als voordelen dat vocht snel af kan voeren, snel droogt, licht van gewicht is en kleur- en vormvast is. Je hebt veel bewegingsvrijheid in het shirt en het shirt voelt comfortabel aan.

Tip

Door het keepersshirt te wassen volgens de wasvoorschriften zorg je ervoor dat belangrijke eigenschappen van het shirt niet verloren gaan. De wasinstructies staan op het label aan de binnenkant van het shirt.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.