Voetbalshirts voor kinderen

Voetbal is ook een zeer populaire sport bij kinderen! Hoewel kinderen nog niet zoveel zweten, is het wel degelijk aan te raden om een echt voetbalshirt te dragen. Veel voetbalshirts zijn gemaakt van polyester en dat brengt veel voordelen met zich mee!

Lees meer...

Producten 97-120 van 171

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 97-120 van 171

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom moet je een voetbalshirt dragen?

Een voetbalshirt biedt bescherming aan je kind. Je kind is flink in beweging op het voetbalveld en heeft daarom optimale bewegingsvrijheid nodig. Voetbalshirts zijn zo gemaakt dat ze fijn om het lichaam vallen en genoeg ruimte bieden om vrij te kunnen bewegen. Hierdoor hoeft je kind zich niet bezig te houden met zijn/haar kleding, maar kan hij/zij zich volledig focussen op het voetballen.

Van welk materiaal wordt een voetbalshirt gemaakt?

Veel voetbalshirts worden gemaakt van polyester en dat is eigenlijk heel logisch! Polyester is namelijk een fijne en gladde stof, waardoor het zeer onwaarschijnlijk is dat het gaat irriteren op de huid. Daarnaast is polyester heel kleurvast, vormvast en slijtvast, hierdoor kun je heel lang plezier hebben van een voetbalshirt! Ook is een polyester voetbalshirt vochtafstotend en sneldrogend, mocht het kind toch een beetje zweten, dan voert het shirt dit transpiratievocht af en blijft het lichaam droog!

Voetbalshirt van jouw favoriete club!

Heeft jouw kind een favoriete club en wil hij/zij graag voetballen in een shirt van deze club? Neem dan een kijkje bij onze club- & landenkleding en scoor een voetbalshirt van zijn/haar favoriete club!