Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Voetbal trainingshesjes

Trainingshesjes zijn een veelgebruikt hulpmiddel bij voetbaltrainingen! De hesjes zijn ideaal om een grote groep in twee of meer groepjes te verdelen, zodat er bijvoorbeeld partijtje gespeeld kan worden. Ook worden de hesjes voor andere oefeningen gebruikt, bijvoorbeeld om onderscheid te maken tussen verdedigers, middenvelders en aanvallers. Lees meer...

1-24 van 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Materiaal

Trainingshesjes worden vaak gemaakt van mesh materiaal, dit is een geperforeerd materiaal en zorgt ervoor dat er voldoende frisse lucht door de stof heen kan. De grote voordelen van het gebruik van mesh is dat de hesjes langer fris blijven en ook langer meegaan!

Maten

Het is natuurlijk handig als de hesjes de juiste maat hebben! Op deze manier voorkom je dat de hesjes te groot zijn en ze dus iedere keer afzakken, maar je voorkomt ook dat de spelers te weinig bewegingsvrijheid hebben als het hesje te krap zit. Hesjes in de juiste maat zorgen er dan ook voor dat de spelers zich kunnen focussen op de training in plaats van op hun hesje dat niet lekker zit.

Tip

Als je met meer dan twee verschillende groepjes traint, is het handig om gebruik te maken van verschillende kleuren hesjes. Zo voorkom je dat er (veel) tijd verloren gaat door het wisselen van de hesjes tussen de verschillende groepen en dat komt natuurlijk de snelheid van de training ten goede!