Grasveld voetbalschoenen

Producten 1-24 van 106

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 106

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke voetbalschoen is goed voor mij?

Schoenen met vaste noppen zijn niet altijd geschikt voor dezelfde ondergronden. Achter de naam van de schoen staan twee letters vermeld, FG (Firm Ground), MG (MultiGround), TF (Turf Ground) of AG (Artificial Ground). Speel je alleen op kunstgras? Kies dan voor de TF of AG kunstgrasschoenen. Wanneer je op normaal gras speelt is het verstandig om voor de FG voetbalschoenen te kiezen en als je op kunstgras én natuurgras speelt kun je het beste kiezen voor MG voetbalschoenen.

De FG voetbalschoenen zijn er met langwerpige noppen en met ronde noppen. De langwerpige noppen zorgen voor iets meer grip, terwijl je met ronde noppen makkelijker korte en snelle draaibewegingen kunt maken. Het hangt van je persoonlijke voorkeur af voor welke je kiest.

Voetbalschoenen met vaste noppen hebben meestal 12 tot 14 noppen. Vaste noppen zijn gemaakt van zacht kunststof, waardoor de kans dat spelers gewond raken als zij geraakt worden door noppen kleiner is dan wanneer gebruik wordt gemaakt van schoenen met stalen noppen.

Tip

Om de schoenen zo lang mogelijk mee te laten gaan is het belangrijk de schoenen goed te onderhouden. Maak ze regelmatig schoon en laat ze luchten na gebruik.
Kijk vóór de aanschaf van de voetbalschoenen goed in de bijbehorende maattabel, ieder merk heeft een andere maatvoering. Een perfect passende schoen zorgt voor een beter balgevoel, dus beter prestaties in het veld.

Toch nog vragen over de voetbalschoenen met vaste noppen? Vraag het gerust aan onze klantenservice.