Voetbalshirts met korte mouwen voor heren

Voetbalshirts met korte mouwen worden voornamelijk in de zomer gedragen. Het shirt moet aan een aantal voorwaarden voldoen om je de bescherming te bieden die je nodig hebt tijdens een potje voetbal.

Lees meer...

Producten 1-24 van 152

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 152

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De juiste temperatuur

Vooral het weer bepaalt wanneer je met een voetbalshirt met korte mouwen kan gaan voetballen. Als de temperatuur buiten aangenaam is, is een shirt met korte mouwen geschikt om te dragen. Een voetbalshirt met korte mouwen wordt daarom vooral in de zomermaanden gedragen. Zodra het frisser wordt, kan je beter een voetbalshirt met lange mouwen aantrekken. Je spieren moeten warm blijven. Koude spieren zijn gevoeliger voor blessures.

Je kan er ook voor kiezen om op koudere dagen een (thermo)shirt met lange mouwen onder je shirt met korte mouwen te dragen. Zeker als je een favoriet shirt hebt kun je hier ook in de winter plezier van hebben.

Favoriete voetbalclub

Als je fan bent van een bepaalde voetbalclub, dan is het mogelijk om in hetzelfde tenue als deze club rond te lopen. Neem een kijkje tussen onze club- en landenkleding en scoor dat shirt van jouw favoriete club.

Tips

Was het voetbalshirt volgens de wasvoorschriften, zodat de belangrijke eigenschappen van het shirt niet verloren gaan. De instructies staan beschreven op het label aan de binnenkant van het shirt.
De maatvoering kan per merk verschillen. In de bijbehorende maattabel kan je checken welke maat je nodig hebt.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.