Keepersoutfit voor dames

Zorg jij ervoor dat jouw team geen tegendoelpunten krijgt? Dan moet je waarschijnlijk af en toe duiken om de meest moeilijke ballen uit de hoek te tikken. Daarnaast sta je het ene moment stil, terwijl je het andere moment actief in beweging bent. Een keepersoutfit geeft jou de juiste bescherming in alle omstandigheden.

Lees meer...

Producten 25-48 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 25-48 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onderdelen keepersoutfit

Je handen spelen een grote rol bij je functie als keepster. Daarom moeten je handen goed beschermd worden. Daarvoor zijn er keepershandschoenen. Daarnaast moet je af en toe gestrekt naar de hoek om de bal tegen te houden. Je ellenbogen zijn blessuregevoelig en daarom zijn er keepersshirts ontworpen die een beschermende padding hebben op de ellenbogen.

Keepershandschoenen

Er zijn twee soorten keepershandschoenen, met of zonder fingersave. Keepershandschoenen met fingersave beschermen je vingers tegen het naar achter klappen, maar zijn daarentegen wel minder flexibel. Je hebt minder bewegingsvrijheid. Bij de categorie keepershandschoenen geven we meer informatie en tips.

Keeperskleding

Een keepersshirt is zo ontworpen dat deze bescherming biedt bij valpartijen. Bij een duik naar de bal kun je flinke schaafwonden of beurse plekken oplopen, vooral aan je ellenbogen. Keepersshirts hebben een beschermende padding bij de ellenbogen, zodat de kans op blessures verkleind wordt. Daarnaast zorgt een keepersshirt ervoor dat je lichaam op de juiste temperatuur blijft.

Ook keepersshorts zijn gemaakt om de val op te vangen. De pads aan de zijkant van de dijbenen bieden bescherming, verminderen de klap en verkleinen de kans op snijwonden.

Tip

In de productomschrijvingen staan de specifieke functies en eigenschappen van de keepersproducten beschreven.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.