Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Skeelers

Rolschaatsen, inline skates, skeelers… Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen die drie? Lees meer...

1-24 van 210

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-24 van 210

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rolschaatsen

Rolschaatsen hebben in totaal vier wielen, deze vormen twee rijen van twee wielen. Door deze verdeling van de wieltjes kun je gemakkelijk je balans bewaren en val je niet snel om! De rolschaatsen hebben aan de voorkant van de schoen een remblok zitten, waardoor je snel af kunt remmen en tot stilstand kunt komen. De rolschaatsen zijn ideaal om op te leren skeeleren!

Inline skates

Inline skates worden vooral gebruikt om korte afstanden af te leggen. Inline skates zijn aan de achterkant voorzien van een remblok, waardoor je makkelijk tot stilstand kunt komen. Met inline skates ben je ook zeer wendbaar en hierdoor zijn ze ook zeer geschikt om trucs mee te doen!

Skeelers

Om het nog een stukje ingewikkelder te maken, worden skeelers ook wel speed skates genoemd. De skeelers zijn dus vooral bedoeld om hoge snelheden te halen en lange afstanden af te leggen. Skeelers zijn minder wendbaar dan inline skates, daarom zijn ze ook meer geschikt voor rechte wegen.