Ski- & Snowboardtassen

Tijdens de wintersport is niets zo fijn als dat je materiaal goed opgeborgen is en blijft. Wanneer je met de trein, bus of het vliegtuig reist is een stevige wintersport tas geen overbodige luxe. Er zijn speciale tassen voor je ski's, stokken en snowboard. Deze speciale tassen zijn stevig en groot genoeg zodat je jouw materiaal makkelijk mee kunt nemen.

Lees meer...

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De beste wintersport tas voor onderweg

Wanneer je op wintersport gaat zijn goede, stevige tassen een must! Een grote tas zorgt ervoor dat je met gemak jouw snowboard of ski’s en stokken veilig kunt opbergen. Er zijn verschillende soorten skitassen, het belangrijkste is dat ze gemakkelijk te vervoeren zijn. Je kunt kiezen uit tassen die zijn uitgerust met stevige schouderriemen of tassen met wielen aan de onderkant. Het hebben van een wintersport tas zorgt ervoor dat jouw uitrustig veilig en stevig is opgeborgen en het voorkomt ook de nodige bagageproblemen.

Ski’s en snowboard mee in het vliegtuig

Zowel ski’s als snowboards mag je meenemen als ruimbagage in het vliegtuig, jouw bagage wordt in veel gevallen gezien als “bijzonder bagage” en het is mogelijk dat je hiervoor extra betaalt. Dit is per luchtvaartmaatschappij verschillend. Sommige luchtvaartmaatschappijen hanteren een maximumgewicht voor wintersportbagage, let hier goed op mocht je van plan zijn jouw skischoenen ook mee te nemen in jouw wintersport tas. Ons advies is om goed van tevoren te controleren welke regels voor jou gelden zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Tip

Zorg ervoor dat je skistokken nooit als handbagage meeneemt, dit is namelijk verboden!