Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Het hele jaar door warm en fris!

Of je nu gaat hardlopen, wandelen, voetballen of wintersporten, het is nooit fijn om het koud te hebben! Maar binnen blijven is eigenlijk ook geen optie, want dan wordt het onmogelijk om voor de zomer weer bikiniproof te zijn!Warm in de winter en koel in de zomer

Dat thermokleding je warm houdt weten we allemaal wel en dat de thermokleding transpiratievocht afvoert naar buiten is bij de meesten ook wel bekend.

Maar wist je ook... dat er speciale thermokleding voor de zomer bestaat? Deze is natuurlijk niet bedoeld om je warm te houden... Nee, bij zomer thermokleding ligt de focus juist op het koel houden van het lichaam!

Wist je dat... Zomer thermokleding strak om het lichaam gedragen wordt? Zorg er dus voor dat je niet alleen bikiniproof, maar ook thermoproof bent! Door de zomer thermokleding direct op de huid te dragen wordt het transpiratievocht direct afgevoerd naar buiten en blijft je lichaam lekker droog en fris!


Warm, warmer, warmst

Tijdens de koude winterdagen is het vaak niet genoeg om alleen thermokleding te dragen.

Maar wist je... dat je tijdens warmere dagen ook alleen thermokleding aan kunt trekken? De tweede (en eventueel derde) laag zorgt voor extra isolatie, waardoor je extra warm blijft! Dus komen de dampen er bij jou ook vanaf tijdens een flinke afdaling, kies er dan voor om alleen thermokleding en een skijas aan te trekken en laat de tweede laag achterwege!

En wist je ook... dat de thermokleding je niet alleen warm (of koel) houdt tijdens het sporten? Maar je het ook gewoon in het dagelijks leven kunt dragen!


Good work ain’t cheap

Je hebt vast wel eens gehoord van populaire merken als Craft, Odlo en Tenson. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen thermokleding van deze merken en goedkopere merkloze thermokleding?

Wist je... dat goedkope thermokleding vaak een stuk minder technisch is? Oftewel: goedkope thermokleding houdt je in de winter minder goed warm en in de zomer minder goed droog en fris.

En wist je ook... dat thermokleding van Merinowol zichzelf wast? Na gebruik hoef je het alleen maar even uit te hangen en de volgende dag is het weer fris! Thermokleding van 100% Merinowol kun je terugvinden in de collecties van Helly Hansen en Tenson.

Dus spaar nog even door voor thermokleding van de betere merken, je zult er zeker meer en langer plezier van hebben!