Dé redenen waarom je een Helly Hansen skijas wil dragen!

Het wintersportseizoen staat op het punt van beginnen, heb jij jouw uitrusting al in huis? Een Helly Hansen skijas is een absolute musthave tijdens de wintersport. Naast dat de skijas warm is, heeft deze nog meer technische functies waardoor de kou niet jouw lichaam kan betreden. Check snel waarom jij een Helly Hansen skijas wil dragen!

Waarom Helly Hansen?Waarom Helly Hansen?

Waarom Helly Hansen?

Het Noorse merk Helly Hansen ontwikkelt skikleding die mensen helpt in leven te blijven in de meeste zware (winterse)weersomstandigheden. Het merk bestaat al sinds 1877 en ontwerpt en produceert al meer dan 140 jaar innovatieve en prestatiegerichte skikleding die onder andere perfect is voor tijdens de wintersport. Door de jarenlange ervaring van Helly Hansen hoef je je geen zorgen te maken dat de kleding niet biedt wat jij nodig hebt.

De technische functies van de skijassen

Natuurlijk is een skijas pas echt op jouw lijf geschreven als deze voorzien is van de juiste technische functies, ook hier heeft Helly Hansen over nagedacht. De skijassen zijn allemaal gemaakt met de gerenommeerde Helly Tech®, de in eigen huis uitgevonden technologie die je kleding uiterst waterdicht en ademend maakt. Precies waar je naar verlangt op de piste! Het is niet zomaar een stof die jouw droog en warm houdt. Het is een combinatie van een DWR-behandeld materiaal dat bestaat uit een zeer ademend en waterdicht membraan. De naden van de skijassen zijn volledig getapete en de binnenvoering van de skijas . Tussen een 2-, 2,5- en 3-laagse technologie bestaan verschillen die vooral terug te zien zijn in de waterdichtheid die tussen de 5.000 en 25.000mm ligt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de skijassen van Helly Hansen niet bestemd zijn tegen grote hoeveelheden sneeuw!

Maak kennis met de elegante Beloved collectieMaak kennis met de elegante Beloved collectie

Maak kennis met de elegante Beloved collectie

Dit wintersportseizoen 22/23 introduceert Helly Hansen de elegante Beloved collectie: een reeks skijassen voor dames die op zoek zijn naar bescherming en uitstekende prestaties op de piste, zonder afbreuk te doen aan stijl en comfort. Geïnspireerd door de ervaringen van Helly Hansen liefhebbers, wilden de ontwerpers op hun beurt nog meer mensen inspireren om van de sneeuw te genieten. Dit is gelukt met een skijas die comfort, warmte en prestaties biedt in koude, natte en wisselende weersomstandigheden.

De Beloved collectie bestaat uit vier modellen, die allemaal voorzien zijn van de HELLY TECH® Performance-technologie met 2-way stretchstof. Dat maakt de jassen zeer waterdicht en extra ademend en daarmee geschikt voor veel verschillende outdoor activiteiten, zelfs bij uitdagend en veranderend weer. Ook de volledig getapete naden houden vocht buiten de deur. En met het oog op duurzaamheid bestaan de jassen ook voor minimaal 50% uit gerecycled materiaal - inclusief PrimaLoft® Black Eco 80% gerecyclede isolatie voor verbeterde warmte - en een volledig gerecyclede voering, evenals PFC-vrije DWR.

Duurzaamheid ten top bij Helly HansenDuurzaamheid ten top bij Helly Hansen

Duurzaamheid ten top bij Helly Hansen

Met meer dan 140 jaren ervaring weet Helly Hansen dat succes op lange termijn alleen omgezet kan worden als zij de ethische waarden, mensenrechten en de natuur respecteren en zich er proactief voor inzetten. Helly Hansen is een voorstander van een verantwoordelijk gebruik en genot van de oceanen, de bergen en de natuur.