Keepersoutfit voor heren

Heb jij de belangrijke taak om doelpunten tegen te houden en jouw team naar de overwinning te helpen? Je wringt je in allerlei bochten om die 0 te houden. Hiervoor moet je nog wel eens gestrekt naar de hoek of jezelf voor de tegenstander gooien. Een keepersoutfit biedt bescherming in deze situaties.

Lees meer...

Producten 25-48 van 104

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 25-48 van 104

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Complete keepersuitrusting

In jouw functie als keeper zijn er bepaalde onderdelen van je lichaam die een verhoogd risico hebben op het krijgen van blessures. Je handen krijgen bijvoorbeeld veel te verduren en deze kunnen beschermd worden door keepershandschoenen te dragen. Als je gestrekt gaat om de bal uit de hoek te tikken, dan zijn het je ellebogen, knieën en dijbenen die de klappen opvangen. Keeperskleding is zo ontworpen dat deze onderdelen van je lichaam extra bescherming krijgen.

Keepershandschoenen

Keepershandschoenen zijn onder te verdelen in keepershandschoenen met fingersave en keepershandschoenen zonder fingersave. Keepershandschoenen met fingersave bieden extra bescherming doordat ze een soort plankje bij de vingers hebben en daarmee het naar achteren klappen van je vingers voorkomen. Deze handschoenen zijn daarentegen wel minder flexibel dan de keepershandschoenen zonder fingersave.

Keeperskleding

Je ellebogen, knieën en dijbenen zijn blessuregevoelig en kunnen daarom wel wat bescherming gebruiken. Zeker omdat je als keeper nog weleens een duik naar de bal kan nemen en er daardoor makkelijk schaafwonden of beurse plekken kunnen ontstaan. Een keepersshirt beschikt daarom over een beschermende padding bij de ellebogen. Ook keepersbroeken hebben een beschermende padding. Deze bevinden zich aan de zijkant van de dijbenen. Lange keepersbroeken hebben ook rond de knieën paddings.

Daarnaast zijn de keepersshirts en keepersbroeken gemaakt van materiaal dat in staat is om je lichaam op de juiste temperatuur te houden. Als keeper sta je het ene moment stil en het andere moment ben je flink in beweging. In alle omstandigheden is het van belang dat je lichaam op temperatuur blijft om blessures te voorkomen.

Tip

Lees in de productomschrijvingen over welke specifieke eigenschappen de keepersproducten beschikken.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.