Hardloop caps

Om tijdens de warme zomerdagen zonder problemen te kunnen hardlopen is een hardloop cap geen overbodige luxe. Deze beschermt de ogen tegen de zon en voorkomt het verbranden van de hoofdhuid. Lees meer...

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hardlopen in de zomer

Wanneer het buiten warm is krijgt iedereen zin om naar buiten te gaan, zeker de buitensporters. Op zonnige dagen moet er wel met een aantal factoren rekening worden gehouden. Zo verlies je meer vocht in de warmte, waardoor er dus meer gedronken moet worden. Een ander gevaar met dit mooie weer is de zon. Tijdens het hardlopen verbrand je snel en als je dan ook nog eens te weinig hebt gedronken kan dit uiteindelijk gevaarlijk zijn.

Verbranding van de hoofdhuid kan gemakkelijk worden tegengegaan door het dragen van een pet tijdens het hardlopen. Deze beschermt niet alleen de hoofdhuid tegen UV-stralen, maar de klep houdt ook de zon uit de ogen. De pet zorgt er ook voor dat transpiratievocht niet in de ogen komt. De caps in ons assortiment zijn voorzien van vochtregulerende eigenschappen en luchtdoorlatende delen.

Ook voor in de regen

Bij het hardlopen in de regen kan er ook een pet gedragen worden, de klep zorgt er in dat geval voor dat er geen regen in de ogen komt.

Tip

De pet kan gewoon in de wasmachine op een normaal wasprogramma. Was de pet niet té warm. Doe de pet in de was bij kleding met vergelijkbare kleuren. Gebruik geen bleekmiddel. Doe de pet na de was niet in de wasdroger, dan kan de pet krimpen of zijn vorm verliezen.

Toch nog vragen over de hardloopcaps? Stel ze gerust aan onze klantenservice.