Running belt

Tijdens het hardlopen neem je het liefst niet een hele rugzak vol spulletjes mee, je hebt meestal niet zoveel nodig tijdens het rennen. Toch kun je vaak ook niet helemaal zonder opbergruimte, je wilt natuurlijk wel je huissleutel en je telefoon meenemen. Een telefoonhouder en/of running belt kan de oplossing bieden! Lees meer...

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Telefoonhouder voor tijdens het hardlopen

Neem jij alleen het broodnodige mee tijdens het hardlopen? Dan is een telefoonhouder waarschijnlijk een heel handige accessoire voor jou! De telefoonhouder is een armband waarin je je telefoon, huissleutel en eventueel bankpas mee kunt nemen tijdens het hardlopen. Het meenemen van je telefoon is natuurlijk niet alleen heel leuk om bijvoorbeeld je hardloopprestaties bij te houden in een app of muziek te luisteren tijdens het hardlopen, het is ook nog eens heel handig! Mocht je namelijk onverhoopt in de problemen komen, kun je met je telefoon altijd iemand bellen.

Heuptasje voor tijdens het hardlopen

Heuptasjes worden bij het hardlopen ook wel een running belt of een hardloopriem genoemd, maar eigenlijk komt het meestal op hetzelfde neer: een (vaak elastische) band met opbergruimte die je om je heupen draagt. Heuptasjes zijn voorzien van één of meerdere vakken, die meestal afsluitbaar zijn met een rits. Hoewel de heuptasjes er vaak klein uitzien, is er toch genoeg ruimte voor je telefoon, huissleutel en een energiereep.

Tip

Het kan voorkomen dat het regent wanneer je aan het hardlopen bent, let er dan op dat je telefoonhouder of running belt waterdicht is! Het zou zonde zijn als je waardevolle spullen beschadigen. Bij Plutosport.nl zijn verschillende telefoonhouders en running belts te vinden die waterdicht zijn.