Hardlopen telefoonhouder en heuptasjes

Tijdens het hardlopen neem je het liefst niet een hele rugzak vol spulletjes mee, je hebt meestal immers niet zoveel nodig tijdens het rennen. Toch kun je vaak ook niet helemaal zonder opbergruimte, je wilt natuurlijk wel je huissleutel en je telefoon meenemen. Een telefoonhouder en/of heuptasje kan de oplossing bieden! Lees meer...

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Telefoonhouder

Neem jij alleen het broodnodige mee tijdens het hardlopen? Dan is een telefoonhouder waarschijnlijk een heel handige accessoire voor jou! De telefoonhouder is een armband waarin je je telefoon mee kunt nemen tijdens het hardlopen. Het meenemen va je telefoon is natuurlijk niet alleen heel leuk om bijvoorbeeld je hardloopprestaties bij te houden in een app of muziek te luisteren tijdens het hardlopen, het is ook nog eens heel handig! Mocht je namelijk onverhoopt in de problemen komen, kun je met je telefoon altijd iemand opbellen.

Heuptasje

Heuptasjes worden bij het hardlopen ook wel een belt of een hardloopriem genoemd, maar eigenlijk komt het meestal op hetzelfde neer: een (vaak elastische) band met opbergruimte die je om je heupen draagt. Heuptasjes zijn voorzien van één of meerdere vakken, die meestal afsluitbaar zijn me teen rits. Hoewel de heuptasjes er vaak klein uitzien, is er toch genoeg ruimte voor je telefoon en een energiereep.

Tip

Ga jij ook hardlopen als het regent? Let er dan op dat je telefoonhouder of heuptasje waterdicht is, zo voorkom je dat je waardevolle spullen beschadigen!