Club- en landenkleding

Ben je op zoek naar de kleding van jouw favoriete club? Wil je het shirt, de short, of juist het trainingspak? Wanneer de kleding gebruikt wordt om in te trainen is het belangrijk om op een aantal dingen te letten.

Lees meer...

Producten 97-120 van 169

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 97-120 van 169

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tijdens het sporten

Club- en landenkleding is er in veel verschillende soorten. Van bekende nederlandse clubs, tot topclubs uit het buitenland. Kies bijvoorbeeld voor een Ajax trainingsshirt of een trainingspak van Paris Saint Germain, Barcelona, Chelsea of Atletico Madrid. Wil je de kleding gebruiken om in te trainen? Kies dan voor kleding die niet van 100% katoen is. Deze stof neemt het vocht wel op, maar voert het daarna niet af. Hierdoor wordt de kleding nat en zwaar. Het is verstandig om voor kleding te kiezen die (deels) van polyester is gemaakt. Polyester neemt het vocht op en voert het direct af, waardoor blijft de kleding droog en comfortabel is om te dragen.

Technologieën

Er zijn verschillende technologieën die het afvoeren van zweet versnellen. De NB Dry technologie van New Balance zorgt ervoor dat de kleding droog en comfortabel blijft aanvoelen. Ook andere merken hebben vergelijkbare technologieën, Adidas gebruikt ClimaLite en Nike heeft de Dri-Fit technologie.

De kleding kan natuurlijk ook in de vrije tijd worden gedragen. Zo kun je laten zien dat je een fan bent van bijvoorbeeld Paris Saint Germain, Real Madrid, Liverpool of Juventus. Wanneer er niet in gesport wordt, is katoenen kleding wel aan te raden. Kleding in deze stof wordt als comfortabel ervaren, wanneer er afvoer van transpiratie nodig is.

Tip

Tijdens een training is bewegingsvrijheid erg belangrijk. Kijk eerst goed naar de bijbehorende maattabel wat jouw maat is.

Was de kleding gelijk na het sporten, zweet tast de vochtafvoerende kwaliteiten van de kleding aan wanneer deze te lang ongewassen blijft liggen. Wacht hier zeker niet langer dan één dag mee. Was de kleding ook niet te warm, 40 graden Celcius is het maximale. Gebruik geen wasverzachter, dit is niet goed voor de kleding.

Toch nog vragen over de club- en landenkleding? Stel ze gerust aan onze klantenservice.