Zwemmen

Zwemmen is een sport die voor iedereen geschikt is. Zwemmen is een gezonde vorm van lichaamsbeweging waarbij je al je spieren gebruikt. Met de juiste zwemkleding en accessoires vergroot je het plezier in het water! Lees meer...

Producten 73-96 van 353

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 73-96 van 353

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voor iedereen geschikt

Zwemmen is voor iedereen geschikt. Of je nu jong of oud, licht of wat zwaarder bent…het maakt niet uit, zwemmen is goed voor je. Tijdens het zwemmen worden vrijwel alle spieren van het lichaam gebruikt dus een uurtje zwemmen staat al snel gelijk aan een flinke full body workout! Daarnaast wordt het lichaam gedragen door het water en zijn er geen harde stootbewegingen. Hierdoor worden de gewrichten niet zo zwaar belast en dat maakt de kans op blessures klein.

Kleding

Zwemkleding is onmisbaar als je wilt gaan zwemmen. Badpakken zorgen dat vrouwen tijdens het zwemmen niet bezig hoeven te zijn met verschuivende bandjes. De gestroomlijnde modellen zorgen dat de weerstand geminimaliseerd wordt waardoor er weinig snelheid verloren gaat door kleding. Voor heren zijn er zwemshorts en strakkere zwemslips en zwemboxers die ook speciaal ontworpen zijn om met zo min mogelijk weerstand te zwemmen. Naast kleding zijn er zwemaccessoires die het zwemmen nog aangenamer en leuker maken. Te denken valt aan zwembrillen, badmutsen en zwembandjes.

Tip

Bij iedere categorie onder zwemmen vind je informatie en tips. Daarnaast is ieder product voorzien van een uitgebreide productbeschrijving.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.
Veel zwemplezier!