Hardloopbrillen dames

Heb jij tijdens het hardlopen wel eens last van slecht zicht door de felle zon of vervelende vliegjes die om de haverklap in je ogen zitten? Dan is een hardloopbril echt iets voor jou! Een hardloopbril beschermt de ogen tegen UV-straling, waardoor de ogen tijdens het hardlopen voldoende rust krijgen en je je helemaal kunt focussen op het hardlopen. Lees meer...

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zonnebril

Een hardloopbril is natuurlijk niet te vergelijken met een gewone zonnebril. De gewone zonnebril is voornamelijk gemaakt om te dragen tijdens ontspannende activiteiten, terwijl de hardloopbril juist gemaakt is om te dragen tijdens een inspannende activiteit. Het grootste verschil tussen een gewone zonnebril en een hardloopbril is dan ook dat de hardloopbril niet zo snel af zal zakken en dus goed op je neus blijft zitten. De kans is groot dat je een gewone zonnebril tijdens het hardlopen constant weer goed op je neus moet zetten, waardoor je afgeleid wordt en je niet volledig kunt richten op het hardlopen.

Bescherming van de ogen

Doordat een goede hardloopbril het felle licht van de zon filtert, zorgt de bril ervoor dat de ogen rust krijgen en je tijdens het hardlopen goed zicht houdt. Als je op pad gaat zonder goede hardloopbril is de kans groot dat je constant aan het knijpen bent met je ogen en daardoor kun je veel last krijgen van hoofdpijn. Dus wil jij je ogen beschermen tegen het felle zonlicht, vliegjes, wind en zand? Kies er dan voor om met een hardloopbril op pad te gaan!