Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Sportondergoed voor dames

Een belangrijk onderdeel van je hardloopoutfit is sportondergoed. Sportondergoed draag je direct op je huid en bestaat voor dames uit een sportbeha en boxer. Door het dragen van het juiste ondergoed, is de kans op wrijving en irritatie klein en krijgen je borsten de ondersteuning die ze nodig hebben tijdens het hardlopen. Lees meer...

1-24 van 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Voordelen sportondergoed

Sportondergoed is zo ontworpen dat je nauwelijks doorhebt dat je het aanhebt. Sportondergoed wordt gemaakt van materiaal dat transpiratie snel kan afvoeren. Hierdoor blijft je lichaam droog en comfortabel aanvoelen. Daarnaast is het voor dames belangrijk om de borsten te ondersteunen. Een gewone beha biedt deze extra ondersteuning niet.

De sportbeha

De verschillen in de sportbeha’s zitten hem vooral in de mate van ondersteuning. Tijdens hardlopen krijgen je borsten heel wat klappen te verwerken en daarom heb je een sportbeha nodig die genoeg ondersteuning biedt. Deze extra ondersteuning voorkomt overbelasting en hangende borsten. Er zijn verschillende soorten sportbeha’s. Denk hierbij aan wel of geen cups, dunne of dikke schouderbanden en het type sluiting. Lees hier meer informatie over welk type sportbeha voor jouw borsten het meest geschikt is.

De boxer

Het voordeel van een sportboxer is dat deze over het algemeen naadloos is. Je ziet geen randen onder je sportbroek en je voelt de boxer bijna niet zitten. De boxer moet aansluitend om je lichaam zitten. Er zijn ook boxers die een thermofunctie hebben. Deze thermoshorts reguleren je lichaamstemperatuur.

Tip

In de productomschrijvingen staan de specifieke eigenschappen van de boxers en sportbeha’s beschreven.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.