Neutrale hardloopschoenen voor dames

Het grootste deel van de hardlopers heeft voettypen waarvoor neutrale hardloopschoenen geschikt zijn. Ben jij een hardloper en op zoek naar neutrale schoenen? Wij vertellen je graag waar je op moet letten. Lees meer...

Producten 1-24 van 179

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 179

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Je voeten

Als je nieuwe hardloopschoenen wilt kopen, moet je eerst weten welk type voet je hebt. Weet je dit niet, klik dan hier om erachter te komen. Je weet dan meteen welke hardloopschoenen bij jou passen. Door het dragen van de juiste hardloopschoenen verklein je de kans op blessures aanzienlijk.

Veel lopers hebben een normale voetafwikkeling wat om neutrale hardloopschoenen vraagt. Deze schoenen hoeven geen kanteling van de voet tegen te gaan.

Verharde of onverharde ondergrond

De keuze voor hardloopschoenen is ook afhankelijk van de ondergrond waar je op loopt. Trail hardloopschoenen zijn schoenen die geschikt zijn om te dragen als je over onverharde paden loopt. Deze schoenen bieden veel grip en relatief weinig demping. Op verharde paden heb je juist veel demping nodig. Ga voor de neutrale hardloopschoenen uit ons assortiment als je gaat hardlopen over verharde paden. De hoeveelheid demping die een hardloopschoen bevat en de mate van ondersteuning kunnen per hardloopschoen verschillen. In de productomschrijvingen staat dit uitgebreid beschreven.

Tips

De maatvoering kan verschillend zijn per merk. Kijk daarom naar de bijbehorende maattabel voor de juiste maat.
Trek tijdens het passen van de schoenen de sokken aan die je ook aantrekt tijdens het hardlopen. Pas in de namiddag. Je voeten zetten uit in de loop van de dag.

Door je veters op een bepaalde manier te strikken, kunnen je voeten niet verschuiven in je schoenen. Check hier hoe dat moet.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.