10% extra korting in de wintersport shop

code: WINTER21NL

Skibroeken dames

Super leuk, je gaat skiën! Maar wat trek je aan? Je wilt er natuurlijk hip uit zien op de piste, maar daarnaast is het belangrijk dat je beschermd wordt tegen de kou en wind. Niet alleen je bovenlichaam moet beschermd worden, ook je benen. Een skibroek voor dames heeft alle ingrediënten om jou comfortabel en trendy de piste af te laten gaan. Lees meer...

Producten 1-24 van 58

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 58

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De juiste dames skibroek

Een gewone broek biedt weinig warmte en wordt nat als je in de sneeuw terecht komt. Als je het koud hebt verkrampen je spieren en is de kans op blessures groter. Een skibroek zorgt ervoor dat je warm en droog blijft. Skibroeken zijn waterafstotend en ventilerend. De broek wordt van materiaal gemaakt dat transpiratievocht snel afvoert. De skibroek moet comfortabel zitten en je moet er actief in kunnen bewegen. Daarnaast zijn skibroeken stevig, ze moeten tegen een schuiver in de sneeuw kunnen.

Handige details

Skibroeken voor dames zijn uitgerust met handige details. Zo zijn er broeken met bretels, ook wel salopettes genoemd. Handig, want dan kan je broek nooit afzakken. De tailleband is vaak elastisch of verstelbaar, zodat je broek goed aansluit op het lichaam. De meeste skibroeken zijn aan de onderzijde voorzien van sneeuwvangers en korte ritsen. Zo krijgt sneeuw geen kans om naar binnen te dringen en kun je de broek makkelijk aan en uittrekken. Sommige skibroeken zijn voorzien van getapete naden. Dit houdt in dat deze naden ook waterdicht zijn afgewerkt.

Waterkolom

De waterkolom geeft een indicatie van de waterdichtheid aan en wordt uitgedrukt in millimeters. Hoe hoger het getal, hoe hoger de waterdichtheid. In de productomschrijving staat beschreven welke waterkolom de skibroek heeft.

Tip

Was je skibroek volgens de wasvoorschriften. Doe je dit niet, dan kunnen de juist zo belangrijke eigenschappen van de skibroek verloren gaan.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.