Watersport voor heren

Zodra het weer het toelaat, is het natuurlijk om in, op of rond het water te zijn! Of je nu gaat suppen, zeilen of varen, vaak kom je heerlijk relaxed thuis na zo’n dagje! Maar welke spullen heb je allemaal precies nodig om goed voorbereid en onbezorgd op pad te gaan?

Producten 1-24 van 126

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 126

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke watersporten zijn er?

Er zijn verschillende soorten watersporten, er is dus altijd wel een leuke manier om jouw dag op het water in te richten! Met een opblaasbare kayak of boot kun je je bijvoorbeeld de hele dag vermaken op het water. Ook een supboard staat garant voor úren plezier, wel vraagt suppen om iets meer inspanning! Maar je kunt natuurlijk ook lekker het water op gaan met een zeilboot of een gewone boot.

Watersportkleding heren

Wat je aantrekt tijdens een dagje op het water is helemaal afhankelijk van wat je gaat doen en welk weer het is! Ga je een stukje varen en schijnt het zonnetje? Dan is het heerlijk om een korte broek en een polo te dragen. Maar is het bewolkt en gaat het misschien zelfs wel regenen? Dan kun je beter een zeilbroek en een zeiljas aantrekken!

Als je een actiever dagje op het water op de planning hebt staan, vraagt dit uiteraard om andere kleding! Tijdens een warme dag op het supboard kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen een zwemshort en een UV-shirt aan te trekken, zo ben je in ieder geval goed beschermd tegen de felle zonnestralen! Maar als het buiten wat kouder is, moet je je lichaam juist beschermen tegen de kou. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een wetsuit te dragen!

Tip

Neem je waardevolle spullen mee die niet nat mogen worden? Zorg er dan voor dat je een waterdichte tas bij je hebt om deze spullen in op te bergen!