Watersportkleding voor heren

Of u nu gaat kanoën, suppen of gewoon een lekker stukje gaat varen, voor iedere watersport is er geschikte kleding te vinden! Watersportkleding voor heren zorgt ervoor dat het lichaam op de juiste temperatuur kan blijven en beschermt het lichaam tegen water en wind. Op deze manier kun je de hele dag comfortabel op het water verblijven!

Lees meer...

Producten 1-24 van 61

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 61

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zomer

Het spreekt natuurlijk voor zich dat je je in de zomer een stukje minder warm aan hoeft te kleden dan in de winter! Maar in de zomer lonkt er een ander gevaar: de zon! Om te voorkomen dat je verbrandt, moet je je natuurlijk goed insmeren. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een UV-shirt aan te trekken, een UV-shirt zorgt ervoor dat de zonnestralen niet door de kleding heen kunnen en je dus niet verbrandt! Ook polo’s en (zwem)shorts zijn in de zomer erg populair onder watersporters en dat is natuurlijk niet zo gek, deze kleding zit namelijk heel comfortabel en is uitermate geschikt voor een dagje op (en in) het water!

Winter

In de winter kan het wel eens koud zijn op het water! Het is dan ook belangrijk om je lekker warm aan te kleden als je een dagje gaat zeilen, kanoën of varen. Zeilbroeken en zeiljassen zijn winddicht én waterdicht, deze zeilkleding zorgt er dan ook voor dat je het niet koud zult krijgen! Mocht de temperatuur onverwacht toch stijgen, dan kun je er altijd voor kiezen om de jas los of uit te doen.