Skisokken voor heren

Producten 1-24 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom skisokken voor heren dragen?

Koude voeten zijn bijzonder vervelend en blaren kunnen een dag in de sneeuw al helemaal verpesten! Door de juiste skisokken voor heren te dragen kan dit allebei voorkomen worden. Skisokken voor heren bieden extra bescherming op tactische plekken. Daarnaast zijn de meeste skisokken voor heren anatomisch gevormd waardoor deze zich perfect om jouw voeten vormen en de kans op blaren minimaal is.

Wat zijn goede skisokken voor heren?

De beste skisokken voor heren zijn gemaakt van wol in combinatie met een synthetische stof die gemakkelijk transpiratievocht afvoert. Blijf vooral ver weg van (ski)sokken die gemaakt zijn van katoen, katoen wordt nat en blijft dat ook. De skisokken voor heren zijn tegenwoordig ook niet meer heel dik, waardoor de skisokken comfortabel aanvoelen als je je skischoenen aan trekt. De Falke skisokken voor heren zijn al jaren populair voor mensen die veel transpireren tijdens het skiën/snowboarden. Ze zijn gemaakt van merinowol en geven duidelijk aan welke sok aan welke voet moet. Dat je een speciale linker- en rechtersok hebt, heeft te maken met de vorm en profiel van je voet.

Hoeveel skisokken voor heren meenemen op wintersport?

Waar je misschien denkt dat je voor iedere dag skiën een nieuw paar skisokken moet aantrekken, is dit niet nodig. Als je een week op wintersport gaat, sta je vaak 6 dagen op de latten en dan heb je aan maximaal 4 skisokken voor heren voldoende. Vaak kun je skisokken nog wel een extra dag aan. Mocht je het prettiger vinden om liever iedere dag een paar nieuwe skisokken aan te trekken, dan kun je voor iedere dag een paar skisokken meenemen.

Hoe was ik mijn skisokken voor heren

Er zijn een aantal tips die ervoor zorgen dat jouw skisokken voor heren lang meegaan! Was de skisokken altijd binnenste buiten zodat het materiaal niet wordt beschadigd en op een lage temperatuur (zo rond de 30 graden). Stop de skisokken voor heren ook nooit na het wassen in de droger, daardoor kunnen ze namelijk krimpen en dat wil je niet! Skisokken van merinowol hebben het voordeel dat het wol antibacterieel werkt, hierdoor blijven de skisokken langer fris.