Hardloopshirts voor kinderen

Niet alleen volwassenen, ook kinderen gaan steeds vaker de straat op om een rondje hard te lopen. Door de juiste kleding te dragen wordt je lichaam goed ondersteund en kun je zo comfortabel mogelijk lopen. Er zijn nog een aantal dingen waar je rekening mee kan houden als je een nieuw hardloopshirt gaat scoren. Lees meer...

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het juiste hardloopshirt

Ook voor onze jongere hardlopers is het van belang dat zij op de juiste manier gekleed zijn. Wat trek je aan tijdens het hardlopen? Ga voor meerdere laagjes. Trek eerst een thermoshirt of compressieshirt aan. Daarover kun je een hardloopshirt dragen. In koude omstandigheden kun je kiezen om een derde laag aan te trekken, een hardloopjack. Deze beschermt je tegen kou, wind en regen.

Weg met zweet

Tijdens het hardlopen ga je zweten en je wilt natuurlijk niet nat en koud worden door dit zweet. Daarom zijn hardloopshirts van materialen gemaakt die dit transpiratievocht naar buiten toe afvoeren, zodat je lichaam droog en koel blijft aanvoelen. Je kan kiezen voor een hardloopshirt met lange of korte mouwen, net wat je prettig vindt en wat het weer toelaat.

Neem je telefoon of Ipod mee als je gaat hardlopen en zet een lekkere beat op. Dat geeft energie en je houdt het hardlopen langer vol. De meeste hardloopshirts hebben een speciaal vakje waar je de telefoon in op kan bergen.

Zo lang mogelijk plezier

Was het hardloopshirt volgens de wasvoorschriften om de kleuren mooi te houden en de functionele eigenschappen te behouden. De instructies staan beschreven op het label aan de binnenkant van het hardloopshirt.

Tip

Als je in het donker gaat hardlopen, zorg er dan voor dat je goed opvalt. Door reflecterende accessoires te dragen ben je goed zichtbaar voor andere weggebruikers.

Heb je nog vragen over hardloopshirts? Stel ze gerust aan onze klantenservice.