Driekwart hardloopbroeken kind

Er zijn ook veel kinderen en tieners die het fijn vinden een rondje te gaan rennen. Soms is het lastig te bepalen welke lengte hardloopbroek daar nou het meest voor geschikt is. Twijfel je tussen lang of kort, kies dan voor een driekwart tight. Lees meer...

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een tight?

Onder hardlopers is de tight steeds populairder geworden. Je ziet meer hardlopers met een tight aan dan met een wijdere hardloopbroek aan. Dat komt omdat een tight een aantal voordelen biedt. Een tight zit strak om je benen waardoor deze weinig weerstand je er in kan rennen en springen zonder dat je de broek voelt zitten. Daarnaast houdt de broek wind tegen en kan er weinig tocht doorheen komen.

Bij een wijdere hardloopbroek kan het voorkomen dat je benen tegen elkaar aan gaan schuren en dat kan leiden tot irritaties. Met een tight aan voorkom je dit.

De juiste temperatuur

Twijfel je of een lange tight te warm is, maar een korte tight misschien te koud? Trek dan een driekwart hardlooptight aan. Deze komt tot net over je knieën en daarmee blijven je knieën dus warm. Je kan ieder seizoen van het jaar comfortabel hardlopen. De driekwart hardlooptights voor kinderen worden gemaakt van materiaal dat zweet goed kan afvoeren zodat je lichaam droog en koel blijft aanvoelen.

Lang plezier

De driekwart hardlooptight blijft het langste mooi als je deze wast volgens de wasvoorschriften. De instructies staan beschreven op het label aan de binnenkant van de driekwart tight. Worden deze voorschriften niet opgevolgd, dan kunnen belangrijke eigenschappen van de driekwart tight verloren gaan.

Tips

Is het buiten 10°C of kouder, trek dan een lange tight aan!

De maat die je nodig hebt kan per merk verschillen. In de bijbehorende maattabel kan je checken welke maat je nodig hebt.

Heb je nog vragen over de driekwart tight voor kinderen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.