Thermoshirts met lange mouwen voor kinderen

Als je op wintersport gaat met kinderen is dit misschien wel de lastigste vraag: Wat trek ik de kinderen voor kleding aan? Er zijn heel veel verschillende omstandigheden, het ene moment zijn ze druk bezig, terwijl ze het andere moment juist even uit willen rusten. Maar het kan ook alle kanten op met het weer, wat nu als het sneeuwt en hard waait? Hoe zorg je er dan voor dat ze het niet koud krijgen?

Lees meer...

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De basis

Een thermoshirt met lange mouwen houdt je kind gegarandeerd lekker warm! Een thermoshirt draag je als eerste laag op de huid, het is daarom wel zo fijn dat veel thermokleding naadloos is. Wintersport thermoshirts zijn vaak lekker dik en vallen wat ruimer om het lichaam, zo ontstaat er een isolatielaag. In deze laag kan de lichaamswarmte goed opgeslagen worden en heb je het, zelfs als je een tijdje stilzit, nog steeds lekker warm!

Sommige kinderen hebben er nooit last van, maar andere kinderen zweten wel eens. Een thermoshirt met lange mouwen kan zweet gelijk afvoeren naar buiten, zodat het kind de overtollige warmte toch kwijt kan. Hierdoor blijft het lichaam droog en kan het thermoshirt de lichaamstemperatuur reguleren.

Materiaal

Polyester en Merinowol zijn zeer geschikt als thermokleding! Deze twee materialen zijn zeer licht van gewicht en hebben een ademende eigenschap. In tegenstelling tot veel andere soorten wol, kriebelt Merinowol helemaal niet! Merinowol geeft je zelfs een lekker fris gevoel, omdat het heel lang lekker blijft ruiken. Tevens hoeft een thermoshirt van Merinowol niet direct in de was na een dagje skiën of snowboarden, als je het shirt even ophangt, is het na een paar uur alweer fris en schoon!

Soorten en maten

Thermoshirts zijn er met lange en met korte mouwen, maar wanneer kies je nu voor welk shirt? Is het koud buiten en waait het hard? Kies dan voor een thermoshirt met lange mouwen! De lange mouwen kunnen je net dat beetje extra warmte bieden, waardoor je de hele dag met veel plezier op de lange latten staat! Wel zo fijn voor zowel de kinderen, als de ouders!