Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Hardloopverlichting

Wil jij in het donker toch nog veilig kunnen gaan hardlopen? Gebruik hiervoor dan de juiste reflectie. Deze zijn in verschillende vormen verkrijgbaar en zorgen ervoor dat jij zichtbaar bent voor anderen. Lees meer...

14 Artikel(en)

14 Artikel(en)

Reflectie accessoires

Na de zomer worden de dagen korter en wordt het ’s avonds snel donker. Ook als het weer wat grauwer wordt of als het regent ben je slechter zichtbaar. Neem geen risico’s en zorg dat anderen je kunnen zien. Door een lichtgevend of reflecterend bandje om je arm, been of schoen te doen val je meer verklein je de kans op ongelukken.

Niet alleen voor hardlopers

Reflectiemateriaal is geschikt voor iedereen die buiten in de weer is. Ook voor wandelaars, fietsers en mensen die hun hond gaan uitlaten is het belangrijk dat zij goed zichtbaar zijn. Houdt rekening met het verkeer om je heen en geef de andere mensen op de weg ook de kans om jou te zien!

Makkelijk te gebruiken

De accessoires zijn gemakkelijk mee te nemen. Ze zijn overal aan vast te maken en te verstellen zodat deze om ieders arm of been passen. Ook zijn de accessoires licht van gewicht, waardoor je tijdens het lopen (bijna) niet doorhebt dat je deze draagt.

Tip

Onderschat niet hoe snel het donker kan worden. Neem dus, ook al vertrek je terwijl het nog licht is, voor de zekerheid reflectie accessoires mee als je gaat hardlopen.

Toch nog vragen over de reflectie accessoires? Stel ze gerust aan onze klantenservice.
Summer Sale