Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Kayaks en boten

Met mooi weer is er niets fijners dan met een boot of kayak het water op te gaan en te genieten van de natuur en de zon. Neem een kijkje in ons assortiment van kayaks en boten en ga deze zomer het water op voor een heerlijk verkoelend vaartochtje. Lees meer...

10 Artikel(en)

10 Artikel(en)

Opblaasbare boten en kayaks

Een opblaasbare kayak of boot is compact, licht van gewicht, makkelijk mee te nemen en eenvoudig op te bergen. Daarnaast gaat het opblazen snel en heeft de opblaasbare kayak of boot weinig onderhoud nodig. Repareren is vaak niet moeilijk.

Materiaal

De meeste kayaks en boten zijn gemaakt van stevig PVC. PVC is goed bestand tegen vocht. Sommige kayaks en boten worden geleverd inclusief paddles. Lees de uitgebreide productomschrijvingen per product om te zien of dit het geval is.

Tip

Vergeet je niet goed in te smeren als je het water op gaat. Door de weerkaatsing is de kans op verbranden extra groot als je op het water zit.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.