10% extra korting in de wintersport shop

code: WINTERNL21

Nekwarmers

Op wintersport is het belangrijk om jezelf te beschermen tegen de kou. Tijdens een dagje op de piste wil je natuurlijk niet dat de koude wind of sneeuw via je nek naar binnen kan komen. Dit kun je doen door een nekwarmer te dragen. Lees meer...

Producten 1-24 van 141

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 141

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Comfortabel én nuttig!

Nekwarmers zijn niet alleen geschikt voor wintersport, maar ook tijdens de koude Nederlandse winters komen nekwarmers goed van pas. Een nekwarmer is niet alleen bedoeld voor het comfort, maar houdt ook de luchtwegen warm en verkleint hiermee de kans op een verkoudheid of een virus!

Sjaal of col?

Het voordeel van de originele sjaal is dat je deze meerdere keren om je nek kunt slaan, waardoor je extra warm zult blijven. Het voordeel van de col is dat je de meeste af kunt sluiten van de koude buitenlucht d.m.v. een trekkoord aan de bovenkant van de col. Tevens kun je met de col makkelijk je gezicht (gedeeltelijk) bedekken, waardoor je gezicht ook goed beschermd is!

Materialen

Er zijn nekwarmers die (gedeeltelijk) van acryl gemaakt zijn. Acryl blijft er lang mooi uitzien en is lekker warm! In tegenstelling tot wol kunnen artikelen van acryl wel gewassen worden in de wasmachine.

Fleece wordt gemaakt van polyester en is een zeer populaire stof om sjaals van te maken. Polyester is een materiaal dat warm, sterk en vormvast is.