Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedenktijd  14 dagen bedenktijd Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Sjaals

’s Winters lijkt het misschien aantrekkelijk om lekker bij de kachel te blijven zitten, toch is het heel gezond om iedere dag even naar buiten te gaan. Kies er in de winter bij voorkeur voor om naar buiten te gaan als het zonnetje schijnt, zodat je ook nog wat vitamine D tot je kunt nemen! Tijdens het buiten zijn is het natuurlijk goed om jezelf te beschermen tegen het koude weer, dit kun je o.a. doen met een sjaal. Lees meer...

17 Artikel(en)

17 Artikel(en)

Comfortabel én nuttig!

Sjaals zijn niet alleen geschikt voor wintersport, maar ook tijdens de koude Nederlandse winters komen sjaals goed van pas. Een sjaal is niet alleen bedoeld voor het comfort, maar houdt ook de luchtwegen warm en verkleint hiermee de kans op een verkoudheid of een virus!

Sjaal of col?

Als je op zoek bent naar een sjaal heb je de keuze tussen de originele sjaal en een zogenaamde col. Het voordeel van de originele sjaal is dat je deze meerdere keren om je nek kunt slaan, waardoor je extra warm zult blijven. Het voordeel van de col is dat je deze af kunt sluiten van de koude buitenlucht d.m.v. een trekkoord aan de bovenkant van de col. Tevens kun je met de col makkelijk je gezicht (gedeeltelijk) bedekken, waardoor je gezicht ook goed beschermd is!

Materialen

Er zijn sjaals die (gedeeltelijk) van acryl gemaakt zijn. acryl blijft er lang mooi uitzien en is lekker warm! In tegenstelling tot wol kunnen artikelen van acryl wel gewassen worden in de wasmachine.

Fleece wordt gemaakt van polyester en is een zeer populaire stof om sjaals van te maken. Polyester is een materiaal dat warm, sterk en vormvast is.

In sommige sjaals zit ook wol verwerkt, het voordeel van wol is dat het zacht en warm is om te dragen. Wol neemt tevens vocht op, waardoor de huid droog aan blijft voelen.