Nekwarmers en sjaals

Op wintersport is het belangrijk om jezelf te beschermen tegen de kou. Tijdens een dagje op de piste wil je natuurlijk niet dat de koude wind of sneeuw via je nek naar binnen kan komen. Dit kun je doen door een nekwarmer te dragen.

Lees meer...

Producten 25-48 van 106

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 25-48 van 106

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Winddichte nekwarmers

Nekwarmers zijn niet alleen geschikt voor wintersport, maar ook tijdens de koude Nederlandse winters komen nekwarmers goed van pas. Een nekwarmer, ook wel een col of buff genoemd, is niet alleen bedoeld voor het comfort, maar houdt ook de luchtwegen warm en verkleint hiermee de kans op een verkoudheid of een virus!

Sjaal of nekwarmer?

Het voordeel van de originele sjaal is dat je deze meerdere keren om je nek kunt slaan, waardoor je extra warm zult blijven. Het voordeel van de nekwarmer is dat je de meeste af kunt sluiten van de koude buitenlucht d.m.v. een trekkoord aan de bovenkant van de nekwarmer. Tevens kun je met de nekwarmer makkelijk je gezicht (gedeeltelijk) bedekken, waardoor je gezicht ook goed beschermd is!

Fleece nekwarmers

Een nekwarmer van fleece is lekker zacht én houdt je nek warm! Heb je het toch te warm? Dan kun je de nekwarmer ook heel eenvoudig weer opbergen in je jaszak! Fleece wordt gemaakt van polyester en is een zeer populaire stof om nekwarmers van te maken. Polyester is een materiaal dat warm, sterk en vormvast is.

Er zijn nekwarmers die (gedeeltelijk) van acryl gemaakt zijn. Acryl blijft er lang mooi uitzien en is lekker warm! In tegenstelling tot wol kunnen artikelen van acryl wel gewassen worden in de wasmachine.