Hardloopschoenen neutraal heren

De meeste hardlopers hebben een neutraal pronatiepatroon. Dit houdt in dat het enkelgewricht op de juiste manier naar binnen kantelt tijdens het landen, waardoor de klap op de juiste manier wordt opgevangen door het lichaam. Neutrale lopers hebben geen speciale ondersteuning nodig in de schoenen. In deze categorie vind je alle neutrale hardloopschoenen. Wil je weten waar je verder op moet letten? Lees meer...

Producten 1-24 van 212

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 212

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Type voet

Weet je al welk type voet je hebt of twijfel je? Check hier hoe je erachter kan komen welk type voet je hebt en welke hardloopschoenen daar het beste bij passen. Het is van groot belang om de juiste hardloopschoenen te dragen. Je vermindert de kans op blessures dan namelijk aanzienlijk.

De ondergrond

Het type ondergrond waarop je loopt is ook van belang. Er zijn hardloopschoenen die geschikt zijn voor het lopen over verharde paden en over onverharde paden. Op verharde paden heb je meer demping nodig dan over onverharde paden. Op onverharde paden heb je juist weer meer grip nodig dan op verharde paden. De neutrale hardloopschoenen in ons assortiment zijn geschikt voor het lopen over verharde paden. De mate van demping en de mate van ondersteuning kunnen per hardloopschoen verschillend zijn. In de productomschrijvingen kan je lezen welke mate van ondersteuning en welke mate van demping de schoenen bieden.

Tips

Check in de maattabel welke schoenmaat je nodig hebt. De maatvoering is per merk verschillend. Pas je hardloopschoenen met de sokken die je ook tijdens het hardlopen aantrekt. Pas je hardloopschoenen in de namiddag. Je voeten zetten namelijk in de loop van de dag uit. Om ervoor te zorgen dat je voeten niet verschuiven in je schoenen, kan je de veters op een bepaalde manier strikken. Lees hier hoe dat moet.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.