Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Eerlijk & duurzaam  Eerlijk & duurzaam Tips&Trends  Tips&Trends

Waterschoenen kind

Waterschoenen zijn niet alleen heel handig om te gebruiken op het water, maar ook in het water en rond het water zijn de schoenen onmisbaar voor kinderen! De waterschoenen beschermen de kindervoetjes onder andere tegen scherpe voorwerpen op de bodem en heet zand. Lees meer...

1-24 van 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De beste waterschoenen voor kinderen

Kinderen zijn vaak lekker actief en hierdoor glijden ze nogal eens uit, maar zelfs dat kunnen de waterschoenen voorkomen! De meeste waterschoenen hebben namelijk een rubberen zool die veel grip biedt. De gladde vloer van de boot is dus voortaan geen probleem meer. Ook willen kinderen wel eens ongecontroleerd het water in springen, waardoor ze met hun voeten de bodem kunnen raken. Maar door het troebele water kun je natuurlijk niet zien of daar een scherp voorwerp ligt of dat het een gewone zandbodem is. Met waterschoenen worden de kindervoetjes goed beschermd en zullen ze hun voetjes niet snel meer openhalen! En denk eens aan het hete zand in de zomer, ook dit levert geen zere voeten meer op als je kind waterschoenen draagt! De waterschoenen kunnen dus veel leed voorkomen.

Surfsokken

Vind je de waterschoenen te groot, te onhandig of te lomp? Dan zijn de beach sokken van Duukies een uitkomst! De sokken zijn supercomfortabel en zijn heel gemakkelijk aan en uit te trekken! Net als de waterschoenen hebben deze surfsokken ook een antislip zool en daarnaast beschermen ze de voetjes ook nog eens tegen de zon (UPF 50). De surfsokken zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als wetsuits, hierdoor zitten ze als gegoten, zakken ze niet af en zijn ze na het zwemmen ook weer heel snel opgedroogd!

Tip

Veel waterschoenen hebben een klittenbandsluiting of een aantrekkoord, hierdoor kun je de waterschoenen helemaal passend maken. Op deze manier maken ook steentjes of zand geen kans om bij de kindervoetjes te komen.