Skipakken kind

Om je kinderen goed warm te houden tijdens in de de wintermaanden of tijdens de wintersportvakantie kun je ze een skipak aantrekken. Een skipak bestaat uit één deel, waardoor de warmte niet snel zal ontsnappen en sneeuw niet in de kleding kan komen! Lees meer...

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Skipakken voor kids

Kinderen zijn vaak nog niet in staat om zichzelf echt goed op te warmen, daarom is het extra belangrijk dat zij tijdens koude dagen of op wintersport warme kleding dragen. Aangezien kids altijd in beweging zijn, is het ideaal dat en skipak zo is gemaakt dat deze niet verschuift. Doordat het pak uit een stuk bestaat, krijgen wind en sneeuw geen kans om in het pak terecht te komen.

Op de koudere dagen

Op de koudere dagen is het verstandig om onder het skipak thermo ondergoed te dragen, zodat je kindje extra goed beschermd is tegen de kou! Je kunt dan ook de outfit aanvullen met bijvoorbeeld een skipulli of dikkere (ski)sokken.

Waterdichtheid

Bij het spelen in de sneeuw is het natuurlijk wel zo fijn dat het skipak waterdicht is, zodat je kindje lekker warm blijft! Om de waterdichtheid aan te geven van producten wordt vaak de term waterkolom gebruikt. Maar wat betekent dit precies?

 • 0 mm: Het product is niet waterdicht.
 • Vanaf 800 mm: Het product is waterdicht, maar niet bestand tegen druk (bijvoorbeeld door zitten op nat gras).
 • Vanaf 2.000 mm: Het product is waterdicht, ook bij een langere regenbui. Het product lekt wel bij druk.
 • Vanaf 5.000 mm: Het product is waterdicht en bestand tegen hoge druk, bij zeer langdurige druk zou het product nog wel kunnen lekken.
 • Vanaf 15.000 mm: Het product is compleet waterdicht.
 • Vanaf 30.000 mm: Zonder het product kapot te maken, zal het nooit lekken.

  • Op de warmere dagen

   Om te voorkomen dat je kind het te warm krijgt, hebben de skipakken ook ademende eigenschappen. Het skipak is dus ook in staat om eventueel transpiratievocht af te voeren, waardoor de huid droog blijft.

   Kortom: het skipak is winddicht, waterdicht én ademend!